На Тернопільщині горіло три приміщення за одну ніч, і все це накоїв один «палій»

пожежа (Copy)

Парубок зі Збаража у повному відчаї вирішив діяти радикально – програвши усі гроші, які витратив на ставки «на спорт», з відчаю відправився до представництва МСЛ… щоправда, крім цього, здійснив підпал пивної лавки і крамнички з м’ясом.

Як розповів начальник Збаразького відділення поліції Віталій Присяжнюк, в одному з підпалених приміщень спрацювала сигналізація. Поліцейські виїхали на місце події і побачили, що хтось намагався вчинити підпал. Вогонь, на щастя, не розгорівся, лише були задимлені та частково сплавлені захисні ролети. Під час огляду поліцейські помітили також сліди горіння біля сусідньої крамниці, а за кілька метрів диміло біля дверей та вікна офісу, де знаходиться представництво лотереї МСЛ.

2п (Copy)
2п (Copy)

1п (Copy)
1п (Copy)

Підозрюваним виявився 20-річний житель Збаража, який притягувався до кримінальної відповідальності ще будучи неповнолітнім.

Поліцейські запевняють, що до такого вчинку молодика спонукала жага помсти за витрачені кошти на ставки.

Віталій Присяжнюк каже, що зловмисникові загрожує від трьох до десяти років позбавлення волі, адже злочинні дії парубка кваліфіковано частиною другою ст. 194 ККУ - умисне знищення або пошкодження чужого майна шляхом підпалу.

Фото Відділ комунікації ГУНП Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео