Тернополян чекає чергове подорожчання: підвищують ціни на мобільні розмови

mobilni

З 1 лютого тернополянам доведеться платити більше ще й за телефонні розмови та мобільний інтернет.

Головні мобільні оператори України синхронно підвищують тарифи, пише «Інтерфакс-Україна».

З 1 лютого у мережі Vodafone в середньому вартість 3G збільшиться на 15 гривень за місяць. При цьому оператор пропонує абонентам більше трафіку. Так, ціна найдешевшого тарифу - «3G Коннект 25» - зросте з 25 до 35 гривень.

У прес-службі оператора пояснили, що підвищення ціни пов'язане зі збільшенням собівартості даної послуги.

А на офіційному сайті компанії «Київстар» повідомляють, що з 1 лютого припиняють діяти тарифні плани «Все за 40», «Все за 70», «Все за 120», «Все за 95» та «Все за 150». Абоненти зазначених тарифних планів безкоштовно і автоматично будуть переведені на тарифні плани «Все по 65», «Все за 90», «Все за 125», «Все за 110» і «Все за 175» відповідно.

Відтак абонентська плата на нових тарифних планах зросте від 5 до 25 гривень, водночас кількість інтернет-трафіку, дзвінків на інших операторів й інших послуг також збільшиться, пообіцяли в компанії.

Також з 12 січня «Київстар» закрив тарифні плани «Київстар Дзвінки», «Київстар Дзвінки. Регіон 1», «Київстар Дзвінки. Регіон 2», «Київстар Дзвінки +» і низку інших старих тарифів на нинішню лінійку тарифних планів «Розмови» й «Онлайн».

Вибір читачів за тиждень

Відео