Тернополянам розкажуть все про депресію та способи боротьби з нею

16174856_1109988569124454_2759665159596514119_n

31 січня в «Бункермуз» у Тернополі відбудеться зустріч з відомим психологом та коучером Романом Бурлакою. Тернополяни отримають змогу дізнатися все про депресію та способи боротьби з нею. Початок о 19:00. Вартість - 50 грн.

Депресія виходить на перше місце серед захворювань у світі. Депресія - це не просто хандра, брак енергії та поганий настрій. Це - реальний виклик для будь-кого з нас, виклик, який варто зрозуміти і прийняти. В депресії варто вчитися, вона багато знає про нас і багато може дати ,якщо із нею правильно спілкуватися. Хто знає, ЯК упоратися з депресією, майже завжди потім каже: «не було би щастя, та нещастя помогло».

Тернополянам пропонують поговорити про:

1. Причини і наслідки депресії - чи винна тільки криза?

2. Як отримувати користь від депресивних станів?

3. Призначення людини. Майстер-клас проводить Роман Бурлака: близько 15 років працював адвокатом у великому бізнесі, згодом - психологом і коучем. Останні роки переважно жив у країнах Південно-Східної Азії, практикуючи різні духовні вчення. Провів сотні майстер-класів, семінарів, ретрітів, індивідуальних сесій в Україні, Індії, Непалі й Тайланді. Роман уміє коротко виділити суть, головне та другорядне, показати напрямок розвитку, нові сенси, надихнути.

Сайт: ra-zum.com

Вибір читачів за тиждень

Відео