Вони віддали найдорожчу людину, щоб захистити нас та Україну

16194894_653436928162328_4563632769194054804_n

В Логістичному центрі допомоги бійцям АТО потішна радість, адже здійснилася ще одна дитяча мрія із проекта “Мрії, що здійсняться" для дітей загиблих Героїв Тернопільщини, котрий триває від осені при інформаційній підтримці Ух Радіо.

Руслан Коцюк - старший лейтенант 3-го батальйона 51-ї окремої мехбригади, командир взводу розвідки. Загинув 29 серпня 2014-го року під час прориву з оточення під Іловайськом.

У с.Джурин Чортківського р-на залишилася дружина Іванна та двоє дітей - 6-річна донька Марічка та 16-річний син Ігор.

Найзаповітніша дитяча мрія, звісно, про батька, проте, на жаль, вона нездійсненна. Марічка Коцюк озвучила, що мріє про красиве дитяче ліжечко. Волонтери вірили, що знайдеться добра людина, котра здійснить мрію, і така людина віднайшлася. Придбати не лише ліжечко, а й цілу дитячу «Фея» в рожевих тонах, відгукнувся молодий тернополянин Олег Гаврон. Спочатку відшукав нашу сторінку у соціальній мережі, а потім зателефонував на номер «гарячої» лінії. Як зазначив Олег, йому зовсім не шкода було віддати немалу суму коштів аби мрія стала реальністю, адже отримані емоції від благодійності встократ сильніші.

26 січня волонтери Логістичного центра допомоги бійцям АТО Христина Феціца, Nazar Khamuliak, а також доброчинець Олег завітали на Чотківщину і привезли для Марічки Коцюк омріяну дитячу кімнату. Дівчинка неймовірно втішилася подарунку.

Волонтери Логістичного центра вдячні всім доброчинцям, котрі протягом зимових свят долучилися до здійснення дитячих мрій. Однак, залишилася ще з десяток родин, де діти Героїв також чекають на здійснення мрій.

Більше інформації про мрії діток загиблих Героїв шукайте на сайті Логістичного центра допомоги бійцям АТО, у розділі “ЗдійсниТи мрії”. А також на сторінці у мережі “Facebook”. “Гаряча” лінія: (097)2-055-055.

Вибір читачів за тиждень

Відео