У Тернополі розшукуються успішні люди під гаслом «Таємно»

таємно

Тернопіль – це місто, в якому пульсує життя. Відкриваються нові заклади, з’являються кав’ярні, магазинчики. Для того аби зруйнувати міфи та страхи перед відкриттям власної справи, журналісти започатковують серію сюжетів про молодих підприємців. Вони розкажуть їхні історії успіху, та розкажуть, як із любителів випічки, цінителів кави, дизайнерів одягу чи фанатів технологій вони перетворилися в успішних підприємців, масштабували свої вміння і приносять користь іншим людям.

Основною метою є знайомство, що відбуватиметься за допомогою інтерв’ю та репортажів, з молодими підприємцями Тернополя, з людьми, які створюють сучасний ринок пропозицій для нас та туристів.

В ході проекту ви створюватимете ТОПи кращих кав’ярень, кондитерських, ресторанчиків та інших місць, а журналісти розкажуть про заклади, ознайомлять з їхнім меню, цінами та особливостями.

Тому переходьте за посиланням та заповнюйте форму і журналісти проекту обов’язково завітають до вас, створивши історію вашого бізнесу та розкажуть про вашу діяльність (посилання).

Детальна інформація:

098 301 3781 komisarovasasha@gmail.com

063 682 0232 urisobi@gmail.com

Вибір читачів за тиждень

Відео