Віра Олександрович

Тернопілля: запишіться на особистий прийом і вирішіть свою проблему

Прийом_громадян

На особистому прийомі у керівництва органів Державної фіскальної служби (ДФС) області минулого року побували 67 жителів Тернопільщини.

Про це повідомили у Головному управлінні Державної фіскальної служби в області.

Посадові особи територіальних органів ДФС в області торік провели 67 особистих прийомів громадян, - кажуть у податковій. - Зокрема, начальник ГУ ДФС в області Ігор Комендат – 7, заступники начальника ГУ ДФС в області – 16, інші посадові особи ГУ ДФС в області – 20, начальники об’єднаних податкових інспекцій – 6, їх заступники – 14, інші посадові особи ОДПІ – 4 особистих прийоми.

На особистий прийом до посадових осіб органів ДФС області звернулися 33 підприємця, 4 безробітних громадян, 7 пенсіонерів, 3 працівників бюджетної сфери, дві фізичні особи, які провадять незалежну професійну діяльність, а також працівник органів ДФС, селянин і 16 громадян інших категорій.

За результатом зустрічей, громадянам надали 47 усних роз’яснень, причому 20 питань вирішили позитивно, - наголосили у податковій.

Фото із відкритих джерел

Довідка. Записатися на прийом до посадових осіб Головного управління ДФС в області можна за номером (0352) 43-46-33, а дізнатися, хто із керівництва і коли приймає, можна на суб-сайті Територіальних органів ДФС у Тернопільській області.

Вибір читачів за тиждень

Відео