Тернопільські свободівці не хочуть фінансувати свою партію?

svoboda-otzyv141111

Про фінансування Всеукраїнського об'єднання «Свобода» підготували матеріал "Економічна правда« разом з активістами центру »Ейдос".

Як зазначають дослідники, «Свобода» - єдина націоналістична партія, яка має своїх депутатів у багатьох місцевих радах, і надалі не показує жодних позитивних змін протягом всіх трьох кварталів фінансового звітування.

Цікаво, що головний свободівський плацдарм - Тернопільщина - жодним чином не фігурує в журналістському матеріалі в частині фінансового забезпечення діяльності партії. Хоча 2009-2010 роки пройшли під гаслом «Перемоги почнуться з Тернополя».

На сьогодні тернопільські свободівці втратили більшість зі своїх владних козирів: Сиротюка на посаді голови ОДА та Хомінця на посаді голови облради замінили порошенківці Барна та Овчарук відповідно. В Тернопільській міській раді за результатами місцевих виборів 2015 року, побратими Тягнибока втратили абсолютну більшість, чим додали проблем своєму однопартійцю міському голові С.Надалу, якому під відповідні проекти рішення стало важче цементувати необхідну кількість голосів.

Нагадаємо, що Тернопільщина в Парламенті представлена свободівцем Михайлом Головком, який переміг на так званому «північному» виборчому окрузі.

Вибір читачів за тиждень

Відео