Олена Попко: «Класика - це завжди модно і стильно» (фото)

8UrrTUCOGCU

Навіть на вулиці одразу помічаєш стильних людей. Бо, якщо одяг їм шиє не якийсь там відомий стиліст, все одно на хороший смак важко не звернути уваги. Вперше з Оленою Попко ми зустрілися саме на вулиці. Я одразу подумки поставила їй лайк за вдало підібраний одяг. Пізніше дізналася, що дівчина вмілий візажист. «Ось, звідки таке відчуття стилю!» – подумала собі й постійно стежила за оновленням її фотографій у соцмережах. А нещодавно випала нагода про все її розпитати, повідомляє Про. те.

Олена каже, що класика – це завжди модно й стильно. А в її повсякденному житті – це стиль кежуал, тому що «це зручно і комфортно». А я їй зізнаюся, що й на секонді можна знайти унікальні речі, які буде приємно носити. Дівчина погоджується:

– Колись давно купляла декілька речей на секонд хенді, це були майки та кофти бренду zara, atmosphere, коли в Тернополі в магазинах таких речей ще не було.

– Тепер у нас в Тернополі цілі каламбури брендових речей. – жартую.

– Але погодьтеся, інколи дивишся на окремих «ікон стіля» і дивуєшся: «Як можна було таке от на себе одягнути?»

– До речі, а хто із відомих, на твою думку, має гарний смак?

– “Іконою стилю” серед відомих людей для мене є Вікторія Бекхем. Я захоплююсь її вмінням завжди виглядати так стильно.

– До слова, дизайнери й організатори дефіле одразу помітять вашу любов до красивого одягу. Вони теж люди і, насправді, не завжди одягають брендові речі. Та й ви самі бачили фото в Інтернеті, де відомі зірки світу моди вибігають до магазину по хліб у валянках і смугастій піжамі. Отож, забудьте про пунктик «щоб все було як з обкладинки». Одягайтеся так, щоб вам було комфортно.

– Олено, чи бувало, коли вгадують, про що ти мрієш і презентують красиву блузку, штани чи туфлі?

– Не люблю, коли мені дарують одяг, тому що краще вибирати його самостійно.  А от різні аксесуари і шарфи – для мене чудовий подарунок.

От вам і підказка! Невдовзі День Закоханих. Хочете приємно здивувати стильну дівчину – не несіть їй сукню від Віри Вонг – купіть сережки і шарф з цікавим візерунком. Не знаю, чи до «дозволених подарунків» Олени належать капелюшки, але вони таки дуже їй пасують.

І на завершення ще кілька слів для тих дівчат, які змалку бачать себе на подіумі. Будьте собою! Не намагайтеся когось копіювати. Фотографи, з якими ви працюватимете, а потім і глядачі – одразу помітять фальш. Просто завжди щиро усміхайтеся, будьте ввічливими і щасливими. Як це робить Олена Попко.

Спілкувалася Наталія ЧЕРВАК

Вибір читачів за тиждень

Відео