Сенсації одного дня Чемпіонату Кременецького району з футзалу

wpid-20150319103338740

Іншим словом, як «Сенсація», і не можна назвати те, що відбулося 4 лютого в спортивному залі Кременецької ОГПА, адже під час проведення чергових матчів Чемпіонату Кременецького району з футзалу кожен матч був не тільки по-своєму цікавим та непередбачуваним, а й вніс значні зміни в турнірну таблицю, які можуть стати для деяких учасників вирішальними.

Детальний звіт про перебіг результативного дня футзальної ліги Кременецького району оприлюднив у facebook завідувач сектору у справах сім"ї, молоді та спорту Кременецької райдержадміністрації  Василь Петрук.

«Якщо по порядку, то в першому матчі змагального дня ФК «Арсенал-1» з рахунком 4:1 переміг ФК «Олібуд», таким чином підтвердивши свої наміри на лідерство, а от команда з м. Почаїв, яка на сьогодні займала третє місце в турнірній таблиці, поступилася з мінімальним рахунком 0:1 ФК «Динамо», чим зменшила свої шанси на можливість фінішувати в числі команд-призерів змагань.

В наступних матчах «Три Валєти-2» з рахунком 3:1 обіграли ФК «Кремінь», а команда з с. Дунаїв та «Динамо» «розійшлися миром» завершивши свій матч з рахунком 1:1, а далі почалося саме цікавіше... Без сумніву, лідерство в Чемпіонаті втримати дуже важко, адже проти лідера кожна команда налаштовується з максимальною самовіддачею, а тим більше, коли лідер – Твій принциповий та давній конкурент вже не перший рік та вже не в одних змаганнях...

Саме тому, неабиякий інтерес викликав матч ФК «Арсенал-2» та ФК «Три Валєти-1». Було помітно, що команда з с. Білокриниця мала дуже сильну мотивацію на гру та викладалася з максимальною самовіддачею, а завдяки двом голам Панчука Дмитра, змогла реалізувати своє бажання перемогти в неабияку перевагу в грі. Та вже завдяки двом голам у відповідь свого найкращого бомбардира Єфремова Ярослава, лідери чемпіонату зрівняли рахунок в матчі, отримавши таким чином шанс врятувати гру і вибороти перемогу в протистоянні та залишитись на Першому місці в турнірній таблиці. Та всі надії ФК «Три Валєти-1» зберегти хоча б одне залікове очко, вже на останній доданій хвилині протистояння зруйнував один з найкращих форвардів нашого району - Сімора Роман, який чудово «зорієнтувався» в штрафному майданчику суперника та додав ще один красень-гол до своєї колекції забитих м`ячів і подарував перемогу своїй команді та всім своїм вболівальникам та друзям!! - це і є Перша сенсація, яка похитнула «Трон Чемпіона» .

Наступні за графіком змагань на футзальному полі ФК «Арсенал-2» замінили їхні одноклубники ФК «Арсенал-1», які вже в матчі з командою районного відділу поліції підтверджували своє право на Чемпіонство. І це їм, хоч і не легко, але все ж таки вдалося (вибороли перемогу з рахунком 4:3), таким чином, вже маючи 57 очок - одноосібно очолили турнірну таблицю (в ФК «Три Валєти-1» - 54).

День «Не »Валєтів«» продовжила команда з с. Гаї, яка в чудовому матчі, завдяки голу Антонюка Сергія, з мінімальним рахунком 1:0, виборола перемогу в ФК «Три Валєти-2», додавши до свого гандикапу залікових очок ще три одиниці, а за ними ФК «Зелені леви» з рахунком 3:1 перемогли ФК «Кремінь», чим також поповнили свій «заліковий багаж».

Переможну ходу продовжили команди «канонірів»: перша перемогла 2:1 в матчі проти ФК «Колос» (с. Гаї), а друга насилу втримала перемогу 5:4 в ФК «Олібуд».

В завершальному ігровому матчі дня футзальна команда з с. Великі Млинівці виборола перемогу 2:1 в ФК «Олібуд», але перед ними в футзальній зустрічі ФК «Зелені леви» - ФК «Три Валєти-1» не випадковість перебування в числі лідерів змагань підтвердила команда з м. Почаїв, яка, вигравши в лідерів Чемпіонату з рахунком 4:2, створила ще одну сенсацію сьогоднішнього футзального дня! Адже ще вчора багато хто роздумував, чи втратять ФК «Три Валєти-1» бодай очко. І якби хтось сказав, що втратять всі «Шість!!!» - я думаю, в це б мало хто повірив!

Так, сьогоднішній змагальний день завершився зміною лідера Чемпіонату, який залишає для ФК «Три Валєти-1» лише теоретичні шанси на перемогу в Першому Відкритому Чемпіонаті Кременецького району з футзалу...

16406955_305437489854063_3182945886744171825_n
16406955_305437489854063_3182945886744171825_n

 

Вибір читачів за тиждень

Відео