Тернопільські дорожники розчистили дорогу в напрямку молдовського кордону

затор

Через сніг на дорогах Тернопільщини рух транспорту ускладнений. Ще більших клопотів дорожникам завдають фури. Так, внаслідок невдалого обгону, водій фури заблокував зустрічну смугу на дорозі М-19 Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече. Перегородив фурою частину дороги, що призвело до утворення затору. Дорожники, які обслуговують даний автошлях, оперативно зреагували  і за допомогою спецтехніки витягнули фуру, звільнивши проїзд.

Загалом з початку негоди, лише у двох районах Тернопільщини, шляховики витягнули 18 вантажівок, 5 у Густинському районі та 13 у Монастириському, повідомляє Служба автомобільних доріг у Тернопільській області.

У зв᾽язку з погіршенням погодних умов Служба автомобільних доріг звертається до всіх перевізників та водіїв з проханням по можливості утриматись від дальніх поїздок.

Нагадаємо, на території Тернопільщини є місця відстою для автотранспорту, детальніше можна подивитись ТУТ.

В разі, якщо ви потрапили в надзвичайну ситуацію на дорозі і вам потрібна допомога, у Службі автомобільних доріг в Тернопільській області цілодобово працює диспетчер. Звʼязатись з яким можна за номером телефону: (0352) 52-65-32.

Також читайте ТУТ.

Вибір читачів за тиждень

Відео