У Бучачі «Опус» зіграв для Оксан (фото)

IMG_2419м

5 лютого інструментальний ансамбль «Опус» (керівник – Віктор Гребеньовський) у районному будинку культури міста Бучача провели святковий вечір до Дня Оксани.

Чарівна музика, захопливі конкурси та яскрава атмосфера панувала в залі для тих жінок та дівчат, що носять це прекрасне ім’я, а також всіх спраглих до мистецтва бучачан.

«По перше, ми готували короткий концерт, до двох годин, без перерви і розтягування. Мало тексту і багато музики, щоб повністю поринути в атмосферу чарівних мелодій. Звичайно, для Оксан вхід був безкоштовним. Щодо репертуару – ми підготували повністю нову програму, яку бучачани ще не чули, були дуже цікаві твори. Традиційно, під час вечору відбувся конкурс, на якому одна щасливиця-Оксана з чоловіком виграли романтичну вечерю на двох в ресторані »Бучач", - говорить організатор заходу, Віктор Гребеньовський.

imageа
imageа

IMG_2409а
IMG_2409а

Цікавим фактом є те, що дружину пана Віктора теж звати Оксана. Це ж як потрібно любити свою кохану, аби в честь її іменин організовувати цілий концерт? Як прекрасно, що існують надзвичайні почуття, які здатні надихати на такі вчинки. Надихає, правда ж?

А як ви, дорогі мужчини, вітаєте своїх коханих з Днем Ангела?

Тетяна Іваніцька

Фото авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео