На Тернопільщині службовці добряче "нажилися" на дітях

хабар

Службовці господарства наприкінці 2016 року підписали документи про виконання робіт згідно з угодами, але фактично ці умови не були виконані.

Як повідомляють у прес-службі прокуратури Тернопільської області, досудовим розслідуванням встановлено, що службові особи одного із господарств Зборівського району впродовж листопада-грудня 2016 року незаконно використали понад 685 тисяч гривень субвенції з державного бюджету, наданих для реконструкції спортивного майданчика, пише nova.

Службовці господарства наприкінці 2016 року підписали документи про виконання робіт згідно з угодами, але фактично ці умови не були виконані – реконструкція спортивного майданчика не завершена, спортивні тренажери на ньому не встановлені.

Тернопільською місцевою прокуратурою порушено кримінальне провадження за ч.3 ст. 191 ККУ – привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем вчинені за попередньою змовою групою осіб. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на термін від трьох до п’яти років або позбавлення волі на термін від трьох до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на термін до трьох років. Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Вибір читачів за тиждень

Відео