Віра Олександрович

Тернополянин уже реформує медицину у Маріуполі (фото)

unnamed (11)

Колишній тернополянин Сергій Данилків відтепер очолює управління охорони здоров'я у Маріуполі, що на Донеччині.

«Пощастило тим, хто працюватиме поруч із Сергієм. Ламаємо тренди - розумний, професійний, досвідчений!», - написав на своїй сторінці у «Фейсбук» столичний колега медика Ярослав Козачок (Yaroslav Kozachok).

unnamed (10)
unnamed (10)

Нагадаємо, Сергій Данилків народився 23 липня 1965 р. У Тернополі його добре пам’ятають як головного лікаря медичної клініки «Доктус». Окрім того, він тривалий час був активним членом ради директорів Тернопільського Ротарі-Клубу і, відповідно, один рік – його президентом. Утім, через певні життєві обставини чоловік змушений був перебратися до Києва, навіть працював за кордоном. Нещодавно у Сергія Данилківа народилися дві дуже бажані і очікувані донечки. Цьому щастю раділи не лише батько і мати, а й вся «ФБ-спільнота». Тепер тернополянин наважився на крутий поворот у житті, про що сам написав на сторінці у «Фейсбук»:

«Дорогі друзі, однодумці, колеги!

Радий повідомити, що із сьогоднішнього дня я офіційно почав роботу у команді змін Маріупольської міської ради в якості керівника управління охорони здоров'я.

Складне, гаряче у всіх розуміннях місто, надскладні завдання. Можливо, це найбожевільніший і наймасштабніший проект мого життя. Змінювати потрібно саму систему. Але мене підкупили ті зміни, які я побачив за останні 2 роки, наявність молодої команди із блиском в очах і бажання створити сучасне європейське місто.

Створюю FB-сторінку управління як майданчик для публічного обговорення наших ідей і справ. Не ображайтеся, якщо ці пости з'являтимуться у ваших сторінках.

Запрошую всіх до спілкування. Буду вдячний за будь-яку допомогу: пораду, співучасть, спільні проекти. Відкритий до всіх ідей, які можуть принести користь. Дякую вам, що ви у мене є!».

unnamed (12)
unnamed (12)

«Терен» приєднується до численних вітань, що надходять на адресу екс-тернополянина. Вітає його із призначенням і бажає успіхів у всіх починаннях.

Фото зі сторінки Сергій Данилківа у «Фейсбук»

 

Вибір читачів за тиждень

Відео