Чиновнику з Тернопільщини перешкодили жити за заповітом Леніна

сб

На махінаціях у підробці документів очільника однієї з районних державних адміністрацій викрила служба безпеки України.

Щоб навчатися на держбюджеті чоловік перед початком навчального семестру систематично подавав підроблені документи, а саме фальшиві довідки з місця праці, у яких було зазначено, що він перебуває на посаді заступника міського голови.

Історія з підробленими довідками взяла початок ще у вересні 2011 року, коли шарлатана було зараховано слухачем Львівського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України на заочну форму навчання. Тоді ж через рік його було звільнено із обійманої посади за угодою обох сторін, що виключало можливість подальшого навчання за держзамовленням. Проте, чиновника це не зупинило і він продовжував подавати підроблені документи і не сплачував коштів за навчання.

За фактами та матеріалами СБУ прокуратурою області відкрито кримінальне провадження за ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів) ККУ. На даний час тривають слідчо-оперативні дії, - про це повідомили у секторі взаємодії зі ЗМІ та громадськістю УСБУ в Тернопільській області.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео