«Спортивна зима» завітала у Скалат (фоторепортаж)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Всеукраїнські фізкультурно-оздоровчі заходи „ Спортивна зима” 11 лютого 2017 року завітали до міста Скалат Підволочиського району, що на Тернопільщині.

Спортивний зал ДНЗ „Скалатський професійний ліцей” гомонів дитятими голосами, адже тут зібрались дітки, як молодшого, так і страшого шкільного віку, щоб змістовно  та з користю для здоров’я провести свій вільний час, випробувати сили  у різноманітних естафетах та розвагах. Цікаво те, що різноманітні  спортивні змагання відбулись і для дорослих зі  Старого Скалата, Скалата, Кривого, Магдалівки, Полупанівки, Колодіївки, Городниці, Поділля, Новосілки, Остап'є, кожен з яких міг позмагатись у гирьовому спорті, арм-спорті, настільному футболі, дартсі та імпровізованому боулінгу.

15
15

2
2

4
4

Після святкового відкриття змагань „Спортивна зима” учасники розійшлись по різноманітних „локаціях”.

Діти із задоволенням змагались в естафетах: „Біг змійкою”, „Боулінг”, „ Баскетбол”, „Садіння та збирання  картоплі”,  та  змаганнях з „дартсу” .

10
10

1
1

Старше покоління  завзято сперчалось  у підніманні гирі, найсильніші спробували  себе в арм-спорті, а ціле „море” позитивних емоцій вирувало на „станції” „Настільний футбол”, де чоловіки мали змогу знову повернутись у своє дитинство.

12
12

8
8

11
11

Дійство тривало не одну годину, але настав час підводити підсумки спортивного свята.

А результати виявились такими:

У „Веселих стартах” серед дітей перемогу здобула команда  зі Скалата, друге місце виборола команда з Остап'є, третє місце посів колектив із Поділля. Четветрою стала команда Старого Скалата.

У змаганнях з імпровізованого боулінгу перше місце виборола команда із Старого Скалата, друге місце завоювала команда з Поділля, третє місце розділили між собою аматори з Кривого та Магдалівки.

Серед команд-учасниць Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів „ Спортивна зима” командні місця у поштовху гирі одною рукою, згинанні та розгинанні рук в упорі лежачи, дартсі, настільному футболі, армспорті, імпровізованому „Боулінгу  ” розподілились так: перше місце виборола команда Старого Скалату, друге місце посіла команда з Поділля, третє місце завоювала дружня команда  з Магдалівки. Четверте місце виборола команда Скалата.

Діти – учасники змагань отримали  медалі, грамоти, відзнаки та призи з логотипом „Спорт для всіх”.

Організували змагання Тернопільський обласний центр фізичного здоров 'я населення „Спорт для всіх” спільно з Скалатським міським центром фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх”.

Вибір читачів за тиждень

Відео