Тернополянка зібрала майже 35 тисяч гривень в якості «подарунку на «ДН»

1Д

Така незвичайна, проте креативна ідея Олени Дейнеки набрала обертів – на картковому рахунку жінки 34 867 грн, і всі вони підуть на допомогу безпритульним тваринам, що у Центрі тимчасової перетримки безпритульних тварин, у селі Дичків.

- Практично на фініші! – пише активістка у своєму профілі на Facebook. - Збір коштів у цьому проекті добігає завершення. За вчорашній день надійшло 720 гривень і разом сума зібраних коштів складає 34867 грн. Лишається маленький «хвостик».

Жінка вдячна усім, хто долучився до проекту і не був байдужим, а особливо «за вчорашню допомогу»:

- Я щиро дякую наступним моїм спонсорам: Kristy Yefremenko, Ірині Веселовській, Іра Прокопишин, Nadiia Shushailo, Natali Bagheri, С. Квач, Светлана Самойленко, Golik Natalya, Назару Козію, Лілія Базиляк-Івашків, Тетяна Копець і ще 2 особам «інкогніто». ВЕЛИКЕ СПАСИБІ! Всі разом ми поступово досягаємо, на перший погляд, неможливого. Нехай вас та ваші родини оберігає Господь.

Нагадаємо:

Триває проект Олени Дейнеки, який вона намагається підтримувати з усіх сил спільно з представниками Асоціації захисників безпритульних тварин «Ноїв Ковчег». Зараз же жінка збирає кошти на облаштування опалення в операційній Центру тимчасової перетримки безпритульних тварин, що у селі Дичкові.

Стати благодійником акції «Подаруйте мені 10 гривень» можуть усі, хто скине будь-яку суму на карту ПриватБанку №5168 7556 1953 4858 із позначкою відправника і вказівкою “благодійний внесок”.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео