У Тернополі нарікають на хамовитих водіїв маршруток

14870524447629

В черговий раз у Тернополі нарікають на хамовитих водіїв маршруток, які із зневагою ставляться до людей. Часто в них конфлікти трапляються з пенсіонерами через пільгові місця.

 Тернополянка стала свідком, як стареньку бабусю облаяли. Спочатку накричав на неї водій, а потім ще і його помічниця. Бабця попросила її подати здачу, бо під час руху їй було важко нахилитися. У відповідь вона почула: «тобі треба, ти і бери», повідомляє ДОБА.

— Шановна владо! Звертаюсь до Вас, оскільки вже накипіло. В суботу їхала в маршрутці №20 (ВО 0816 АА) в обідній час і така хамовитість водія і його помічниці мене страшенно обурили. Вони з такою зневагою і на «ти» кричали до пенсіонерів показати посвідчення, аргументуючи тим, що влада строго слідкує через камери в салоні і за кожного, хто не заплатить, йому доведеться викласти зі своєї кишені. Жінка пенсійного віку без будь-яких питань оплатила свій проїзд, але попросила «помічницю» водія подати здачу, бо їй справді було важко під час руху за нею нахилитись, так ця сказала «тобі треба, ти і бери», — написала жінка на сайті міської ради в розділі «Питання-відповіді».

Тернополянка нагадує, що тарифи на проїзд підняли, а «сервіс» залишився таким, як був — хамським.

— Тарифи на проїзд підняли, до Європи тягнемось — коли хоча б якась культура і повага з'явиться? В транспорті як був, вибачте, срач, так і залишився. Невже не можна полатати хоча б ті роздерті сидіння і хоч час від часу протерти вікна і салон зсередини? Ну і найголовніше – якщо влада так слідкує за посвідченнями пенсіонерів, то чому вона не бачить поведінки водіїв? Люди за свої ж гроші, які вони платять за проїзд, вислуховують тиради від водія, а пенсіонери, які вже відпрацювали все життя і побудували те, що ми зараз маємо, мають бути настільки морально принижені? Сподіваюсь, ви звернете на це увагу і застосуєте хоч якісь заходи, — йдеться в повідомленні.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео