Тернополян запрошують на кулінарно-гончарний майстер-клас

16935820_1177228062376216_434615502_o

Крамниця-студія «Палітра тепла» та «Хінкальня» запрошують всіх на кулінарно-гончарний майстер-клас.

Відбудеться він 5 березня у «Хінкальні» (Валова,3). Приурочать його дню матері в Грузії.

Учасники майстер-класу разом із кухарями «Хінкальні» приготують пісну національну грузинську страву лобіо, яку подають в кецах.

16933951_1177227449042944_379767483_n
16933951_1177227449042944_379767483_n

16933811_1227469063954914_1153250584_n
16933811_1227469063954914_1153250584_n

Поки готуватиметься страва, тернопільський гончар Руслан Друк проведе майстер-клас із виготовлення глиняного посуду.  Кожен зможе створити на гончарному колі чи то глечик, чи то кеци. Опісля страву разом із посудом можна буде забрати собі.

Крім того, учасники майстер-класу дізнаються від Уляни Джигринюк, як приготувати хліб на домашній заквасці, тобто без дріжджів.

Записатися можна в крамниці-студії «Палітра тепла», що в «Атріумі», або в «Хінкальні».

Вибір читачів за тиждень

Відео