З підприємством на Тернопільщині намагалися провернути темну справу

unnamed (3)

Конфлікт на тлі підроблених документів і настирливих дій махінаторів розпалився в Бучацькому районі. Лихі наміри і підроблені документи потенційних покупців викрили.

Правоохоронці розповіли історію чоловіка, який мав в планах продати власне сільськогосподарське товариство. Щоправда, «майбутні власники» з Києва крім того, що не заплатили грошей, ще й зуміли підробити договір купівлі-продажу та дистанційно внести зміни до статуту підприємства.

Після чого власник звернувся за допомогою до суду. Однак, злодюжок це не зупинило і сьогодні вони приїхали в Бучач, де знаходяться виробничі потужності товариства, та намагалися провести інвентаризацію.

Щоб уникнути загострення конфлікту, працівникам місцевого відділення поліції та спецпідрозділів краю надійшло повідомлення з головного управління поліції Тернопільської області, про негайну активізацію. Завдяки такій реакції, поліцейським вдалось запобігти силовому протистоянню.

У відділі комунікації НП Тернопільської області запевняють, що розслідування цієї справи зараз проводить прокуратура області.

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео