Що мешканці Тернопільщини шукають до 8 Березня?

0_124948_9a0e15ed_XL

За даними пошуку Яндекса, до 8 Березня користувачі з Тернопільської області найчастіше хочуть знайти в інтернеті:

1. Привітання 2. Вірші 3. Подарунки 4. Зображення 5. Листівки 6. Пісні 7. SMS 8. Сценарії

Цілком очікувано на першому місці пошукового рейтингу опинилися віншування: кожний третій запит до Яндекса про свято містить слова «привітання» або «поздоровлення». Найчастіше шукають привітання з 8 Березня для мами українською мовою. Трапляються й оригінальніші запити, приміром: [привітання з 8 березня про зайчика], [привітання з 8 березня для подруги приколістки на українській мові прикольні]* або [привітання з 8 березня заробітчанці].

Примітно, що душа тернополян особливо тяжіє до поезії — поздоровлення у віршах шукають у 6 разів частіше, аніж у прозі:

[вірш на 8 березня бабусям бажаю 100 років прожити] [вірші на 8 березня подяка за подарунок хлопця] [вірш на 2 лінійки на 8 березня] [вірш про 8 березня мамі про роботу]

Як і у будь-яке інше свято, чимало користувачів стикається із проблемою вибору подарунків. Дані Яндекса свідчать про те, що більшість має намір робити презент на 8 Березня власноруч. Понад 50% запитів про подарунки містять фразу «своїми руками»:

[подарунки мамі своїми руками на 8 березня в днз з солоного тіста] [подарунок мамі на 8 березня своїми руками з ватних дисків] [подарок мамі на 8 березня своїми руками відео з картона й папіра] [подарки мамі на 8 березня своїми руками з цукерків]

Найпопулярніший матеріал для подарунків своїми руками на Тернопільщині — папір, на другому місці — бісер. Також їх часто хочуть виконати у техніці квілінг. Причому користувачі схильні економити зусилля  – часто шукають, як зробити подарунки легко.

Решта користувачів, яка переймається цією темою, запитує, «що подарувати». Тернополяни, схоже, не надто економлять на подарунках, бо майже не шукають дешеві та недорогі варіанти. Найпоширеніший запит у цій категорії — [що подарувати мамі на 8 березня]. Найчастіше подарунки та поздоровлення шукають для мами, на другій сходинці за кількістю запитів — вітання для дівчини, на третій — для бабусі. Дехто намагався знайти поздоровлення навіть для чоловіків: [привітання на 8 березня братові].

Часто шукають зображення із привітаннями до 8 Березня. Тернополян переважно цікавлять красиві чи дотепні картинки, часом анімовані. А іноді вони точно знають, чого хочуть. Так, прагнуть знайти [картинки на 8 березня для мами на робочий стіл] або [картинки з 8 березня ромашки].

Ті, хто шукає листівки, здебільшого цікавляться, як їх зробити або намалювати самостійно. А ось кілька цікавіших запитів:

[роздрукувати гарну откритку з 8 березням українською] [привітати з 8 березням музичною откриткою в контакті сестру] [як зробити з паперу простого білого откритку на 8 березня]

Досить популярними виявились запити до 8 Березня про пісні: найчастіше шукають про маму і зазвичай дитячі. Майже удвічі менше, але теж багато цікавляться святковими SMS. Ті, хто вибрав цей варіант привітання, запитують здебільшого про дотепні та короткі повідомлення українською мовою. Закривають рейтинг найпопулярніших тем святкові сценарії. Шукають переважно сценарії для свят у дитячому садку та школі.

Ось ще кілька оригінальних запитів мешканців Тернопільщини про 8 Березня:

[віршик як треба готувати жінку до 8 березня] [вироби на 8 березня своїми руками з салфеток] [як своїми руками прикрасити квартиру до 8 березня] [смс з 8 березням про коня, гроші] [95 квартал 8 березня пісня яку співають кварталовці]

Вибір читачів за тиждень

Відео