Понад 35 тисяч гривень вартували крадені дерева з Тернопільщини (фото)

1

За матеріалами Служби безпеки України у поліції відкрили кримінальні провадження за статтею 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та статтею 346 Кримінального кодексу України.

Днями в нашій області співробітниками СБУ спільно з працівниками поліції було перехоплено та затримано дві вантажівки, якими перевозили цінні лісоматеріали, обійшовши закон.

Поблизу ДП «Кременецьке лісогосподарство» правоохоронці викрили працівника підприємства, який на службовому лісовозі вирішив «накрасти» і собі лісу на продаж – майже десять кубометрів деревини.

2
2

На Шумщині цієї ж ночі було затримано лісовоз, яким везли шість кубометрів ділової деревини хвойних порід завдяки підробленим документам. Правоохоронці зуміли визначити, що так звані накладні на деревину - це фальшивка. Усю лісопродукцію вартістю у 35 тисяч гривень було вилучено разом із транспортувальними засобами. Як повідомили у секторі взаємодії зі ЗМІ та громадськістю УСБУ в Тернопільській області, на даний час тривають слідчо-оперативні дії з метою встановлення та притягнення до відповідальності всіх фігурантів протиправних оборудок.

3
3

Анна КРАВЕЦЬ

Фото: Сектор взаємодії зі ЗМІ та громадськістю УСБУ в Тернопільській області

Вибір читачів за тиждень

Відео