Історія успіху: збаражчанка Ганна Канюка скористалася шансом стати професійним перукарем

unnamed (5)

Збаражчанка Ганна Канюка звернулась у районний центр зайнятості у березні минулого року з метою пошуку роботи. У свої 22 роки вона вже здобула професію оператора компютерного набору. Під час розмови з фахівцем РЦЗ виявилось, що дівчина впродовж кількох років займається стрижкою вдома своїх рідних та друзів і має бажання втілити у реальність свою давню мрію - навчитися різних видів перукарських послуг.

І така можливість зявилася. У листопаді минулого року до Збаразького районного центру зайнятості звернувся приватний підприємець Андрій Гевко, який планував розширити спектр послуг власного перукарського салону, відтак шукав ще одного перукаря, а головне – був готовий навчити необхідного працівника.

Відтак, з 21 листопада 2016 року Ганна розпочала 3-місячне навчання за індивідуальною формою. Збаражчанка освоїла чоловічі стрижки ”бокс“, “англійська”, ”канадка”, різні види жіночих та дитячих стрижок “каскад”, “класичне каре”, правила укладання волосся, фарбування, хімічної завивки та завивки гарячим способом, дізналася про типи волосся та догляд за ним, організацію робочого місця, інструменти перукаря тощо.

Навчання успішно завершилось, і першого березня 2017 року Ганну Канюку привітали з початком професійної діяльності на новому робочому місці...

Роботодавець каже, що він задоволений працівницею: «Ганна - знавець своєї справи, хороший консультант, уважна, акуратна та старанна. Приємно, що клієнти відгукуються про її роботу позитивно».

Вибір читачів за тиждень

Відео