Тернополян безкоштовно годують м’ясом та ковбасами (відео)

MVI_9324.00_02_00_12.Still001

У фірмовому магазині Тернопільського м’ясокомбінату «Студія м’яса» відбулася дегустація. Подібні заходи там проводитимуть щосуботи та неділі аж до Великодня. Згодом до них долучатимуться інші торгові точки, де продається продукція відомого бренду.

[embed]https://youtu.be/DnGpvzaUBwc[/embed]

Директор Тернопільського мясокомбінату Віктор Малюта:

Цими дегустаціями Тернопільський м’ясокомбінат започатковує новий вид сервісу для наших тернополян. У такий спосіб ми хочемо показати зовсім інший, вищий, рівень обслуговування та якості нашої продукції. Починаючи з цього магазину і поширюючи на всю нашу мережу, ми покажемо, що наша продукція є кращою, якіснішою, смачнішою. Я думаю, що це буде гарний подарунок для мешканців міста.

Пригощає тернополян та запрошує скуштувати вироби технолог м’ясокомбінату Роберт Обарек. Цього разу чоловік приготував куряче м’ясо, яке згодом з’явиться у продажу, за новим рецептом.

Технолог м’ясокомбінату Роберт Обарек:

Ми випускаємо нові види продукції: варену ковбасу, консерви і все з нашого українського мяса. Ми стараємося наздогнати європейський рівень якості.

У магазині пояснюють, що проводять такі заходи, аби жителі та гості міста більше дізнавалися про легендарний бренд та обирали із асортименту те, що їм найбільше до вподоби.

Відвідувач магазину Сергій:

Якщо говорити про смак, то ось ця курка класна і салямі – смачна.

Відвідувач магазину Орест:

Мені поки подобається все, що тут є

Під час дегустації відвідувачі звертали увагу на якість продукції, яку виготовляють із власної сировини.

Вибір читачів за тиждень

Відео