Тернопільська молодь навчатиметься громадській діяльності

ф1

Задля підвищення політичної та громадської обізнаності студентів цієї весни стартуватиме два проекти: “Право вибору” та “Школа громадської активності”. Їх перша презентація відбулась ще 15 березня. Рустам Ергешов, координатор ВІ «Активна громада» у Тернопільській області, представив проект «Право вибору», головна ціль якого - навчити громадян вирішенню проблем своєї вулиці, міста, країни; пояснити механізми взаємодії та співробітництва із зацікавленими сторонами; створити місток між владою та громадою для пояснення реформ, роз'яснення функцій влади та організації адвокаційних кампаній. Один із пріоритетів - поширення політичної освіченості серед тернопільської молоді.

ф2
ф2

У «Школі громадської активності» бажаючі зможуть прослухати курс тренінгів та семінарів, спрямованих на виховання майбутніх громадських діячів. Під час навчання та виїзного семінару учасники школи дізнаються про: основи проектного менеджменту; ораторське мистецтво; методи прямої демократії; співпрацю зі ЗМІ та владою; пошук можливостей для саморозвитку і партнерів для проектів; та багато іншого.

ф3
ф3

Також молодь матиме змогу познайомитися із відомими політиками та бізнесменами та дізнатися який шлях пройшли вони, щоб добитися успіху.

Фото: Марія Іщенко

Вибір читачів за тиждень

Відео