На Тернопільщині  пройшов Міжнародний турнір з міні-футболу (відео)

MVI_9864.MOV.00_00_05_20.Still001

Цими вихідними, 18 і 19 березня, у Кременці, що на Тернопіллі, відбувся 24-ий Міжнародний турнір із міні-футболу, присвячений пам'яті заслуженого журналіста України Михайла Баліцького. Участь у змаганнях взяли 11 команд.

[embed]https://youtu.be/kmy1l_paHQQ[/embed]

Міський голова Кременця Олексій Ковальчук:

Планувалося 12 команд, але в останній момент Івано-Франківськ відмовився. 11 команд приймали участь: Черкаська, Хмельницька, Рівненська, Закарпатська, Львіська області, Київ, Кременець, Тернопіль і дві команди із Польщі.

Серед інших команд приїхали і представники Польщі, зокрема футболісти із міста-побратима Томашова Любельського.

Бурмістр Томашова Любельського Войцех Жуковські:

Черговий раз беремо участь в цьому турнірі в Кременці. Для нас це дуже показово та урочисто. Але для нас це не тільки турнір, але і можливість зустрітися з нашими друзями з Кременця. І це дуже відповідально, бо понад 10 років ми є містами-партнерами. Тут є нагода до зустрічі та до поглиблення наших контактів. Цього року на турнірі був воєвода з Любліна, і це також підкреслення того, що це важливо. Переконаний, що важливе для Кременця і що важливе для Томашова, те і важливе для наших двох народів – українського і польського.

Друга польська команда, яка брала участь у змаганнях, була із Любліна. Хлопці хоч і не перемогли, але пообіцяли повернутися.

Гравець команди з Любліна  Пьотр Білецькі:

Ми є з Люблінського воєводства. Приїхали тут перший раз і маю надію, що не останній. Нас гарно вгощали, та було гарне видовище. Сподіваюсь, що наступного разу ми привеземо більший склад нашої команди, і поборемося за вище місце.

Друге та третє місця посіли команди із міст Славута та Томашов Любельський. Перемогу здобули тернополяни. Так, фінальну частину команда «Агропродсервіс» зіграла, не пропустивши жодного голу, 2:0 в півфіналі та 4:0 у фіналі.

Капітан футбольної команди Микола Салик:

Ми дуже задоволені. Ми другий рік приймаємо участь в цьому турнірі і другий рік ми стаємо переможцями. Так, що хочеться подякувати своїй команді і організаторам за цей турнір. Все дуже гарно, на високому рівні організація.

Переможців, срібних і бронзових призерів нагородили кубками. Окрім того, для спостерігачів та учасників турніру влаштували концертну програму: виступ оркестру та національні танці України та Польщі.

Вибір читачів за тиждень

Відео