Тернополяни просять відремонтувати «Достоєвського»

дорога

Мешканці мікрорайону “Дружба” звертаються до небайдужих “жителів мережі” з проханням проголосувати за петицію, у якій йдеться про ремонт вулиці.

Шановні тернополяни! Звертаються до Вас жителі вулиці Достоєвського та прилеглих до неї вулиць. Вже декілька років добиваємось ремонту «дороги», яка за 40 років знищена цілком. Але Тернопільська міська рада не може звернути увагу і щось зробити з катастрофічним станом дороги, що по вулиці Достоєвського. Ще трохи дощів і легковим автомобілем проїхати тут буде неможливо, - жаліються місцеві мешканці.

У соцмережах тернополяни пояснюють усю ситуацію:

Достоєвського - максимально зручна для руху з метою виїзду на центральну дорогу, що по вул. Кривоноса, для руху по мікрорайону Дружба та на Будного (Об'їзну). Натомість, бачимо у Титульному списку кап.ремонту доріг в 2017р - Додатку до рішення виконавчого комітету міської ради від 1.02. 2017р. № 51 - капітальний ремонт вул. Виговського від Кривоноса до Петриківської. Зверніть Увагу - дана частина дороги надзвичайно незручна для руху транспорту до наших вулиць за рахунок вузького проїзду у примиканні до Кривоноса, (за будівлею РДА). Тут можливий проїзд лише одного авто і зустрічний роз'їзд неможливий, відповідно, даною ділянкою Виговського майже ніхто не користується (окрім РДА і жителів приватних будинків, які поруч РДА).

 Зареєстрував петицію Олександр Пеляк 9 березня. До кінця збору підписів залишилось ще 18 днів.

Хочу звернути увагу міської влади на вкрай жахливий стан дороги по вул. Достоєвського. Жителі вулиці зверталися з проханнями провести ремонт дороги, в тому числі і через ЗМІ, однак ситуація надалі погіршується, по дорозі найближчим часом неможливо буде проїхати автомобілем. Тому просимо розглянути звернення і провести ремонт дороги, - йдеться у тексті петиції.

Станом на 21 березня її підписали 79 осіб з 300 необхідних.

вул
вул

Фото: Інна Рамська (“Від Тарнополя до Тернополя”)

Вибір читачів за тиждень

Відео