Оксана Бучко

Земельна комісія хоче звільнити тернополян із «заручників»

17362753_1810601212298899_7184198884569382112_n

Підняти питання внесення змін до Генплану вкотре планують депутати земельної комісії. Вони підготували звернення до мера щодо необхідності проведення наступного пленарного засідання. Комісія готова до роботи в посиленому режимі, пише у Facebook її голова Андрій Шкула.

- Пленарне засідання сесії «зависло» на питанні внесення змін до Генплану. А разом з ним «висять» майже 300 земельних питань. Ще декілька сотень нових питань чекають розгляду бо ж люди звертаються без зупину. На депутатській земельній комісії одноголосно проголосували ЗА:

  1. Звернення до міського голови щодо необхідності проведення пленарного засідання для розгляду земельних питань. (Як бути з питанням Генплану, який заштопорив все? Варіанти: поставити на голосування, перенести в кінець порядку денного, зняти з розгляду.)
  2. Протокольне доручення відділу земельних ресурсів готувати на наступний тиждень по максимуму нових питань до розгляду. (Ми готові працювати в посиленому режимі бо ще трохи і будемо мати купу неприємностей.)

Позиція комісії і депутатів чітка: громадяни, організації, бізнес та користь міста - пріоритет!

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео