Оксана Бучко

Тернопільщину очищують від корупціонерів з прокуратури

unnamed

Очищення прокуратури від корупціонерів посилилось після створення Генеральної інспекції при Генеральній прокуратурі України. Прикладом стало затримання керівника однієї з місцевих прокуратур Тернопільської області. Порушники закону не уникнуть відповідальності, наголошує прокурор області Вячеслава Перч.

- На жаль, - зазначив прокурор області, - наші досягнення, якими ми крок за кроком знову здобуваємо довіру до населення, заплямовані працівником, котрий повинен працювати на утвердження закону, а не порушувати його. Але закон однаковий для всіх, і кожен, хто його порушить,  не уникне відповідальності!

Мова йде про керівника однієї з  місцевих  прокуратур Тернопільської області. Він з метою отримання неправомірної вигоди від прокурора цієї ж  прокуратури вимагав 5000 гривень для прикриття допущених в роботі недоліків. Після одержання від свого колеги  хабара, слідчі Генінспекції ГПУ спільно із СБ України у Тернопільській області затримали керівника місцевої прокуратури  у порядку ст. 208 КПК України, повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської  області.

На даний час триває слідство. З’ясовуються усі обставини і деталі злочину.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео