Віра Олександрович

Інтереси тернопільських пенсіонерів захищатимуть аж у Києві

DSC_0276

Засідання Громадської ради при Головному управлінні Державної фіскальної служби (ГУ ДФС) у Тернопільській області проходять змістовно і конструктивно.

Переважно присутні обговорюють актуальні питання, що стосуються фіскальної служби, повідомили у Відділі організації роботи ГУ ДФС в області.

Зокрема, на прикладі обласного центру про нюанси нарахування та сплати збору за паркування транспортних засобів на останньому засіданні розповів начальник Тернопільської об’єднаної державної податкової інспекції (ОДПІ) Петро Якимчук, - кажуть податківці. - Також учасники засідання обговорили особливості проведення громадської експертизи діяльності органів виконавчої влади і намітили напрямки здійснення такої експертизи у фіскальній службі області.

Окремим стало питання розгляду законопроектів щодо врегулювання питань транзиту і встановлення справедливої плати за тимчасове ввезення транспортних засобів особистого користування, уточнили фахівці.

На завершення зібрання учасники підтримали ініціативу Тернопільської обласної ради профспілок щодо відновлення прав застрахованих осіб, - продовжують у податковій. - Її озвучив очільник ради Андрій Присяжний і попросив звернутися з цього приводу до Міністерства фінансів України.

Підставою для цього, за словами експертів, стали численні звернення від членів профспілок із приводу правильності обчислення страхового стажу для нарахування пенсії при меншому від мінімальної розмірі зарплати. Про те, як працює Громадська рада, читайте ТУТ і ТУТ.

Фото, надане Відділом організації роботи ГУ ДФС в області

Вибір читачів за тиждень

Відео