Чи знають тернополяни, що їм так мало відомо про час?

час

Понад 15 тисяч запитів дивного змісту зі словом «час» надходить на Яндекс щомісячно. Здебільшого користувачі мережі запитують, як організувати дозвілля, цікаво провести вікенд чи просять поради.

Топ-5 категорій запитів жителів Тернополя і області про час напряму стосуються навчання, здоров'я, правових відносин, технологій і техніки та цитат.

Зазвичай, щоб отримати відповіді на запити про навчання чи довідкову інформацію тернополяни вписують у пошуковик слова «час» і «година». Також вони шукають у Яндексі розв’язки задач – “як знайти відстань, якщо є швидкість і час”, цікавляться літературою – “чи можливе кохання, як у Івана і Марічки в наш час”, хочуть з'ясувати, “за який час лід розтане”, “як утворюється час в польській мові”, “у якому місті в світі сухі вулиці під час снігових опадів”.

Кожне восьме запитання мешканців Тернополя до Яндекса зі словом «час» або «година» стосується здоров'я і зовнішнього вигляду, наприклад: “як не поправитись під час вагітності”, “чому терпнуть руки під час сну”.

На третій сходинці – запити, які стосуються правової сфери, а саме: “як написати наказ про заміну прибиральниці на час хвороби”, “як оплачується, і з якої години, вечірній час роботи”, “чи можна звільнити працівника під час відпустки”.

Не припиняють тернополяни цікавитись технікою, наприклад: “що робити, коли навушник шипить під час музики”, “як встановити час на він10”, “як вимкнути екран телефону під час розмови”. Чимало запитів до Яндекса пов'язано із соцмережами та інтернет-сервісами: “як змінити час повідомлень у вконтакті”.

І остаточно завершують рейтинг запити про цитати. Їх задають, коли хочуть дізнатись автора, значення або повний варіант якогось вислову (це здебільшого запитують студенти чи учні): “всякому слову свій час пояснення]” “час рікою пливе як зустрів я тебе текст”, “час збирати каміння що означає”.

А іноді окремі тернополяни запитують про час і таке:

[как можно провести время с девушкой без больших трат] [як виспатись за короткий час] [що означає якщо хлопець під час танцю обіймає дівчину] [як в наш час заробити легко гроші] [що потрібно робити щоб зберегти спокій до і під час іспиту] [якщо дівчина пропонує розійтись на деякий час то нормально чи ні] [статуси про час який не повернути] [на що варто і не варто витрачати свій час]

Вибір читачів за тиждень

Відео