Оксана Бучко

Тернополяни вишикувались словом «Мир» (фото)

Слово «Мир» сформували у Тернополі жінки та діти під час флешмобу 31 березня. Цей день у рамках проекту «Об’єднання зусиль громадськості та влади у Тернопільській області на виконання Резолюції Ради Безпеки ООН 1325» називають Днем Миру.

Організували заходи Тернопільська обласна Асоціація Жінок спільно з відділом сім’ї та молоді Тернопільської ОДА за підтримки Українського Жіночого Фонду.

unnamed
unnamed

Після флешмобу нагородили переможців виставки дитячих малюнків «Жінки – за мир і безпеку». А також визначили найкращі есе про мир, які готували учні Тернопільщини.

unnamed (3)
unnamed (3)

- Я малював дівчину, яка в війні може бути не такою вже і слабкою, - розповідає переможець художньої виставки 11-річний Віталій Посівайло. – Люблю малювати, відвідую художній гурток. Тема миру надихає на творчість.

unnamed (2)
unnamed (2)

Такими заходами організатори мали на меті сприяти виконанню Резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки. Мир. Безпека», а підвищити поінформованість громадськості області про документ і привернути увагу суспільства до важливості й необхідності участі жінок у підтримці та зміцненні миру й безпеки.

unnamed (1)
unnamed (1)

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео