1 квітня в соціальних мережах: підбірка жартів від тернополян

58ded6c49fb4f-screenshot-208_1200

Всесвітня павутина традиційно найшвидше та найрізноманітніше відреагувала на День сміху.

Жартували всі, хто хотів і як хотів.

Пропонуємо читачам добірку кращих жартів від відомих тернополян та місцевих інтернет-ЗМІ.

Своєрідно пожартував голова Тернопільської ОДА Степан Барна. Іронізуючи над темою будівництва ГЕС на Дністрі (для вироблення електроенергії), він написав у "Фейсбуці", що електроенергію можна отримувати і від атомної електростанції.

"Ранок. Дзвінок з Кабінету міністрів України. Французька енергетична компанія Électricité de France (EDF) готова реалізувати в Тернопільській області проект будівництва найбільшої в Європі Атомної електростанції потужністю сім енергоблоків. Загальна сума інвестицій п'ять мільярдів євро. Нарешті, ми подолаємо московського окупанта з абсолютною енергетичною незалежністю. Слава французьким побратимам!" - написав очільник області 1 квітня.

З прізвищем «Барна» зв'язаний і жарт відомого блогера Олега Різника.

Він пожартував щодо отримання пропозиції від народного депутата України, брата голови Тернопільської ОДА Олега Барни у працевлаштуванні. Навіть озвучив суму «гонорару».

"Щойно подзвонив Олег Барна і запропонував стати його помічником на платній основі. не дуже поділяю його позицію, але 8000 то 8000", - написав пан Різник у себе на «Фейсбуці».

Оригінальним є жарт екс-тернополянина, а нині киянина Віктора Долішнього. Він перевів у цікавий жарт заміну виду бізнесу у магазині «Молоко», який став «Євою».

"В Тернополі приступили до виконання таємної домовленості Ватикану та Української греко-католицької церкви, всі вивіски комерційних торгівельних та розважальних установ навколо церков повинні мати біблійні назви - легендарний магазин «Молоко» тепер "Єва", - жартує пан Долішній, натякаючи на близькість магазину до Архикатедрального собору.

Оригінальний жарт придумали і наші колеги з сайту "20 хвилин". Інформація про те, що багатостраждальну дорогу Тернопіль-Львів встелять бруківкою, з'явилася з самого ранку на сайті.

Звісно і ми не оминули теми першоквітневих жартів. В матеріалі "Народні депутати від Тернопільщини вирішили відмовитися від мандатів" наш гумор радше з кислинкою, однак, впевнено, відображає думки більшості мешканців України.

Загалом, впевнені, що українці, які завжди відрізнялися своєрідним почуттям гумору, більше святкуватимуть це день, як День сміху. На відміну від політиків та влади, яким більше би в сьогоднішніх умовах підійшло святкування Дня дурня.

Вибір читачів за тиждень

Відео