Зроби хорошу справу – долучися до акції «Промені добра»

promeni dobra

Що таке добро? Сьогодні часто можна почути: «Слід творити добро», але що ж це означає? Адже неможливо уявити світ без хороших людей та гідних вчинків. Нерідко ми думаємо, що добро зникає з нашого світу, кожен дбає тільки про себе, до інших нікому немає діла. Однак, якщо ми бажаємо жити у цивілізованому суспільстві, у світі, де панує добро, починати слід – з себе.

Члени громадської організації «Альянс молодих лідерів» ініціювали акцію шляхетних вчинків «Промені добра». Головною метою є допомога оточуючим, а саме діткам-сиротам, людям похилого віку та безпритульним тваринам.

Учасники ГО «Альянс молодих лідерів» обрали для роботи відповідні заклади, яким будуть надавати допомогу: «Петриківський обласний геріатричний пансіонат», Новосільська школа-інтернат та ТОГО «Асоціація захисників безпритульних тварин «Ноїв ковчег».

Партнером акції виступає університетська родина Тернопільського національного економічного університету.

Закликаємо усіх небайдужих відгукнутися на ініціативу й долучитися дієвими кроками до акції «Промені добра». Ми впевнені, що тільки спільними зусиллями ми зробимо світ кращим, протягнувши руку допомоги потребуючим. Об’єднаймо наші дії заради того, щоб подарувати частинку щастя іншим!

Стосовно детальної інформації можна звертатися за телефоном – 096 365 45 33.

Вибір читачів за тиждень

Відео