Реакція на публікацію: від поганих паркувальників тернопільських суддів відгородили парканом (фото)

unnamed (24)

Неодноразово, поруч з будівлею тернопільського «Будинку Правосуддя», водії паркуючи автівки створювали незручності для пішоходів і аварійні ситуації. Про одну з таких ТЕРЕН вперше порушив тему ТУТ.

Згодом, на тому ж місці, на вулиці Князя Острозького поруч з судом з’явився паркан, який відгородив пішохідну зону і проїжджу частину. Але, наявність автівок там не усунули, лише зменшилась їх кількість. Щоправда, пішоходам тепер комфортніше ходити тротуаром.

Продовжив тему і виставив світлини «нового» паркану тернополянин Сергій Сінкевич на особистій сторінці у Facebook.

unnamed (25)
unnamed (25)

- Пішоходів треба любити» - написали, створюючи «Золоте теля» Ільф і Пєтров у 1931-ому. А у 2017-ому з ними нарешті погодилось тернопільське правосуддя... І це, друзі, наша спільна перемога. На початку грудня ви, дякую, потужно підтримали мій пост про «безпрєдєльну» тротуарну автостоянку біля «Будинку Правосуддя» на Острозького, куди суддівські «тачки» заїжджали по пішоходній зебрі. Все - фініш... Вчора заїзд власними силами суд закрив парканом. І хоча джипи (втричі менше) сьогодні, через Липову, ще шурували по тротуару, але ліворуч вже роблять безпечну стоянку. Що сказати? Хай живе Тернопільський суд - найгуманніший до пішоходів, суд у світі!?- написав він.

Фото: Сергій Сінкевич

 

Вибір читачів за тиждень

Відео