Тернопільські студенти дебатували про відкриті списки на виборах (фото)

w5s9b6absmE (Copy)

6 квітня в сесійній залі Тернопільської міської ради ВІ “Активна громада” в рамках проекту “Активна Громада:право вибору” організувала дебатний турнір серед представників тернопільських ВНЗ на тему виборчої реформи, а саме впровадження відкритих списків на виборах.

Згідно результатів дебатів, переможцем стала команда Тернопільського національного педагогічного університету, які представлятимуть Тернопіль на всеукраїнських змаганнях та зможуть поборотись за головний приз – освітню поїздку в Польщу. Друге місце посіли учасники від ТДМУ, а третє – від ТНЕУ.

Хоч тема спершу здавалась складною, студенти наводили переконливі аргументи, порівнювали впровадження відкритих списків в інших країнах і цитували відомих політиків та істориків. Тернопільська команда гідно представить місто на всеукраїнському рівні.

G5_imyAlAlI (Copy)
G5_imyAlAlI (Copy)

n6qGUhlBjMs (Copy)
n6qGUhlBjMs (Copy)

9TTI4J6fdvY (Copy)
9TTI4J6fdvY (Copy)

Примітка. Всеукраїнська ініціатива “Активна Громада” - об'єднання людей та громадських рухів задля самоорганізації та участі у вирішенні місцевих проблем. Ініціатива створена в рамках діяльності Інституту “Республіка”.

Проект “Активна Громада: право вибору” впроваджується за підтримки Національного Демократичного Інституту (NDI) за фінансової підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Вибір читачів за тиждень

Відео