Збоченця, який вчинив розпусту щодо малолітньої, засудили на Тернопільщині

педофіл

Десять років позбавлення волі Тернопільський міськрайонний суд присудив винному мешканцю Тернопільщини, який змушував до статевих контактів у неприродній спосіб дитину своєї співмешканки. Дитині на той момент ще навіть не виповнилось 10 років.

Прокуратурою Тернопільської області було встановлено, що у листопаді 2014 року обвинувачений змусив до статевого зв‘язку у неприродній спосіб малолітню дочку своєї співмешканки, використавши її безпорадний стан, який внаслідок малолітнього віку дитини не давав їй можливості в повній мірі розуміти характер та значення вчинюваних нею дій. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Коли ж, зі слів дитини, матір дізналася про скоєне, то одразу написала заяву до правоохоронних органів.

Відповідно прокурором було доведено у суді вчинення обвинуваченим злочину за частиною 3 статті 153 - насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом, вчинене щодо малолітньої; частиною 2 статті 156 - розбещення неповнолітніх, вчинене щодо малолітньої Кримінального кодексу України.

Збоченцю присудили покарання у вигляді 10 років позбавлення волі.

Додамо, що судове засідання було закритим, оскільки йшлося про статевий злочин, скоєний щодо малолітньої. На час скоєння злочину їй не було ще 10 років.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео