Громадські роботи присудили матері-тирану з Тернопільщини

побиття

Виховання кулаками обернулось для 43-річної матері виправними роботами.

У одному з селищ Теребовлянського району Тернопільської області на початку цього року, у лютому, жінка агресивно поводилась по відношенню до своєї малолітньої доньки, виховуючи її насильницьким шляхом - прив’язуючи власну дитину мотузкою.

Так завдяки наполегливості місцевої Теребовлянської прокуратури та згідно вироку  Теребовлянського районного суду, матір дівчинки засуджено до покарання у вигляді 200 годин громадських робіт.

Є припущення, що така поведінка матері проявлялась через надмірне зловживання алкоголем. Виявили побої шкільні педагоги, після чого розповіли все працівникам правоохоронних органів.

Крім того, як з’ясували згодом, матір прив’язувала свою дитину до ніжки столу і позбавляла дитину вільного пересування. Відповідно до висновку судово-медичної експертизи, тілесні ушкодження, завдані дитині, належать до легких тілесних ушкоджень, за рішенням суду винній особі лише призначено покарання у виді громадських робіт.

У прокуратурі повідомляють, що на даний час дівчинка перебуває в обласному центрі соціально-психологічної реабілітації для дітей у м.Тернополі. Вирішується питання про відібрання дитини у матері через суд.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео