Віра Олександрович

Тернополян традиційно цікавлять… чужі гроші

гроші

На Тернопільщині в інформаційних запитах до органів ДФС найбільше запитують про доходи і сплачені іншими людьми податки.

Про це повідомили у Відділі організації роботи Головного управління Державної фіскальної служби (ГУ ДФС) в області.

У першому кварталі цього року до територіальних органів ДФС Тернопільської області надійшло 13 інформаційних запитів, - кажуть у податковій. - Переважно запити адресували у Тернопільську об’єднану державну податкову інспекцію (ОДПІ), у ГУ ДФС в області, а також у Кременецьку і Чортківську ОДПІ.

Поштою надійшло 7 запитів, а 6 – засобами електронного зв’язку. Серед запитувачів – 7 громадян, 4 юридичних особи і два об’єднання громадян без статусу юрособи.

У своїх запитах на інформацію запитувачі насамперед цікавилися доходами та сплаченими сумами податків інших громадян, а також кількістю створених Центрів обслуговування платників і кількістю наданих ними адміністративних послуг, - кажуть податківці. – Запитували і про чисельність зареєстрованих платників податків.

За результатами розгляду, фахівці органів ДФС області надали вичерпні відповіді на 6 запитів. Ще по шістьох відмовили у наданні інформації, один запит надіслали належним розпорядникам інформації.

Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео