У Бережанах відкрили нове приміщення районної бібліотеки (фото)

DSCN1072-750x400

У Бережанах відбулося урочисте відкриття нового приміщення районної бібліотеки ім. Т. Шевченка.

Районна бібліотека розмістилася в п’яти оновлених залах в будівлі на вулиці Шевченка, у яких облаштовано методичний кабінет, малий читальний зал, відділ обслуговування читачів дорослих та дітей, відділ обробки і комплектування літератури та інтернет-центр, повідомляє Золота пектораль.

Отець-декан Михайло Бугай поблагословив молитвою бібліотечних працівників та всіх присутніх і освятив приміщення бібліотеки. У своїх виступах голова РДА Володимир Петровський, голова районної ради Василь Білик, його заступник Роман Висоцький, начальник відділу культури, національностей, релігій та туризму РДА Олександр Коковін, представники районної та міської бібліотек, музеїв, заповідника, освітніх закладів, читачі побажали, щоби в оновленій бібліотеці панували мир, злагода, цінували слово, пропагували книгу.

Голова РДА подякував директору ТОВ «Успіх» Михайлові Ткачу за проведений ремонт, а також працівникам бібліотеки, які доклали до цього чимало зусиль і праці. В. Петровський побажав їм плідної роботи, здоров’я міцного – на благо нашої громади та України.

На завершення урочистостей чудове пісенне вітання подарувало жіноче вокальне тріо у складі Лілії Слободної, Лесі Метельської та Наталії Борик районного будинку культури.

Двері районної бібліотеки завжди відчинені для завзятих читачів, шанувальників слова, української книги, для гарних, нових цікавих ідей.

Тетяна Бідзіля

Вибір читачів за тиждень

Відео