Тернополянин до керівників області: Будете «морозитись» - замість полігону сміття приїде вам на подвір'я (фото)

unnamed

Спільними зусиллями громадські організації, активісти та небайдужі люди вивезли сміття, яке лежало на узбіччі неподалік с. Воля. Про ідею та плани ТЕРЕН писав вчора.

- Процес пішов. Наразі вивезено 4 вантажівки львівсько-тернопільського сміття з дороги, поблизу с. Воля, Теребовлянського р-ну. Ще треба мінімум 4(!) ходки зробити. Техніку сьогодні підігнала Служба автомобільних доріг, сподіваємося, що вони таки дороблять справу. Крім того, організували 13 чоловік та силами ГО «Стрітер Тернопіль», ВГО «Сокіл», ГО «Сіті Проджект» прибираємо узбіччя. Роботи купа і за сьогодні все не встигнемо ніяк! – пише Андрій Кір на сторінці у соцмережі Facebook. - Тішить, що як показує практика - завдяки громадській ініціативі та самоорганізації можна розрулювати будь-які ситуації і прибрати той срач, що вже півроку там гниє, бо одна наволоч з сусідньої області його тут скинула, а місцевим керівникам щось «заважає» розібратися з цим!

unnamed (4)
unnamed (4)

До допису додали ще й фото з сьогоднішнього прибирання і звернення до очільника області та підлеглих.

- Керівники області, Степан Барна, керівники району та прилеглих сіл і містечок,прокиньтесь! – звертається керівник ГО «Сіті Прожект». - Тут люди з Тернополя організували прибирання, хоч їм, впринципі, ті купи зовсім не «мозолили» і дач поблизу ні в кого немає! Не маєте грошей, техніки, чи зірки вам не так стали –організуйте хоч людей!

Будете морозитись - замість полігону сміття приїде вам на подвір'я! Повірте, вистачить всім і пофігу, що воно львівське!

unnamed (1)
unnamed (1)

unnamed (2)
unnamed (2)

unnamed (3)
unnamed (3)

Фот: Андрій Кір

 

Вибір читачів за тиждень

Відео