Свободівці ускладнили життя тернопільському меру

201510261759201

Партійне протистояння в середині тернопільського осередку ВО «Свобода» позначиться на всіх тернополянах.

Як відомо, влада міста Тернополя не може похвалитися успішними інвестиційними проектами з залученням зовнішніх коштів. Реальних інвесторів відлякує надмірна заполітизованість органу місцевого самоврядування. А «інвестиційні» угоди, через які інвестор в обхід аукціону отримує земельну ділянку, назвати «інвестиціями» в класичному розумінні цього слова язик не повертається.

Свободівці, ще як на зло, ускладнюють життя тернопільському міському голові, який є їхнім однопартійцем.

Тільки-но Сергій Надал залучив до своєї команди представників партії «Блок Петра Порошенка »Солідарність", віддавши їм посади секретаря ради та голів комісії, свободівці на рівні України почали різко критикувати ставлеників Порошенка і самого Президента. Тільки Сергій Надал похвалився своїми тісними контактами з Прем'єр-міністром В.Гройсманом, прилетівши з ним в одному літаку, свободівці, яких привезли з інших міст, 24 квітня бризнули невідомою речовиною в очі депутату Ю.Смакоузу (блок Петра Порошенка) та поцілили яйцем в голову депутату В.Міську (блок Петра Порошенка, голова фракції). Тільки Сергій Надал відбився від обшуків кількатижневої давнини, як через дії «свободівських тітушок» знову відкрили кримінальне провадження щодо перешкоджання депутатам виконувати їхні обов'язки.

Все це позначається на економіці Тернополя, який за останні роки може похвалитися хіба тільки встановленою бруківкою і то, здебільшого, за бюджетні кошти, отримані внаслідок децентралізації. Головний індикатор економічного благополуччя - заробітна плата - залишається однією з найнижчих у Україні. Можливо, це і є політичною стратегією свободівців щодо тернополян? Адже зараз Тягнибок спокійно може перенаправити піар-машину з Сергія Надала на більш успішних мерів Франківська та Хмельницького.

Вибір читачів за тиждень

Відео