Дістався в Почаїв за кілька мільйонів доларів (фото)

2-4-768x485

21 квітня митрополит УПЦ московського патріархату Онуфрій побував в Свято-успенській Почаївській лаврі. Сюди “батюшка” потрапив на коштовному гелікоптері, який оцінюють у мільйони доларів. 

Цього дня митрополит провів у Почаєві літургію на честь свята ікони Богородиці “Живоносне Джерело”.

Ймовірно, дорогий літак — власність поміченого у свиті Онуфрія скандально відомого депутата Верховної Ради від «Опозиційного Блоку» Вадима Новинського, у котрого за українофобську позицію хочуть забрати надане Віктором Януковичем громадянство України. Народний обранець навіть співслужив очільнику УПЦ МП під час літургії в якості іподиякона.

“Після шквалу критики за розкішні авто, якими предстоятель УПЦ МП приїздив в Почаїв на Різдво, його святість вирішив у цьогорічній Великодній візитації не бентежити почуття православних, і прилетіти гелікоптером американської марки Bell-407GX, за кілька мільйонів доларів.

Небесна колісниця вберегла його святість від можливих хвилювань за неслухняну паству Тернопільщини, яка підготувалась до візиту біг-бордами проти Московського Патріархату, котрих Онуфрій так і не оцінив крізь хмари”, — пише видання “За Збручем”.

Вибір читачів за тиждень

Відео