Студенти ТДМУ в трійці кращих шахістів міста

MED_8019

Ще одні змагання відбулися у рамках відкритої Універсіади, яку організовує управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради та Тернопільського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України. Цього разу збірна команда Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського з шахів здобула бронзові медалі на турнірі, який проходив у шаховому клубі ТНЕУ.

Спортсмени ТДМУ з числа студентів, а саме Михайло Якимчук (капітан команди), Юрій Ковенько, які навчаються на другому курсі стоматологічного факультету, а також студентки третього курсу медичного факультету Уляна Солтис і Наталя Бойко вибороли III місце, поступившись командам ТНЕУ-1 і ТНЕУ-2.

Чортків-Успіння (4)
Чортків-Успіння (4)

Чортків-Успіння (5)
Чортків-Успіння (5)

Чортків
Чортків

z09
z09

У особистих заліках Уляна Солтис виборола I місце на першій дошці. Друге місце здобув Михайло Якимчук на першій дошці. Третє місце завоював Ковенько Юрій на другій дошці.

Тренер і представник команди – асистент кафедри фізичної реабілітації, здоров’я людини та фізичного виховання Любов Новакова.

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.

Вибір читачів за тиждень

Відео