Тернополянам розповіли, як схуднути за 5 хвилин в день

unnamed (20)

Тернопільський тренер розповіла, що схуднути за 5 хвилин в день стало можливим. Так, вправа планка - це найкраще, що було винайдено для ледачих, неспортивних людей, які мріють про гарну фігуру.

Отож, фітнес для ледачих - це не соромно, а дуже навіть ефективно. Це простий і практичний спосіб привести тіло в порядок, при цьому від вас не так багато і потрібно, а результат буде приголомшливим! Вже через тиждень розпочнуться зміни, а через місяць ефект буде неймовірним. Спочатку буде нелегко, але навіть якщо ви почнете з 20-30 секунд, ефект буде. Головне - поступово збільшувати час.

unnamed (21)
unnamed (21)

Під час виконання планки дуже важливо, щоб поперек не прогинався. М'язи пресу і сідниць, повинні перебувати в постійній напрузі, при цьому живіт повинен бути втягнутий. Це забезпечить правильне положення тазу.

Три підказки для полегшення виконання вправи планка:

Використовуйте годинник з секундною стрілкою або таймер.

Під час планки потрібно дихати так, щоб пупок прагнув доторкнутися до хребта.

Включіть класну музику.

Окрім того, планка по-особливому впливає на нерви, зміцнюючи м'язи, які проявляють активність в стресових ситуаціях. Якщо у вас сидяча робота, то ви нервуєтеся не тільки через непорозуміння, а й через те, що тіло затікає і виникає напруга на фізичному рівні, яке тут же відбивається на емоційному стані і на психіці.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео