Єнот Семен з Тернополя став зіркою «Інстаграму» (фото)

6fba11c1c223ec080b831fb0b5da3575492f4007

В мережі Instagram набирає популярності сторінка тернопільського єнота Семена. Користувачам подобається дивитись, як тварина спить, їсть, миє лапи і розважається у вільний час. Короткі відео з єнотом набирають тисячі переглядів, повідомляє Доба.

Як зазначає власниця домашнього улюбленця, хоч єноти і кумедні, проте дуже вимогливі тварини. І радить усім, хто вирішив завести єнота, серйозно про це подумати.

—  Вони не дуже ладять з котами, друть обої, якщо не хочеш давати вкусняшку, то візьмуть самі, маючи єнотика, у вас буде багато шрамів на руках, адже вони завжди царапаються. Часто кусаються - це їхній спосіб комунікації (укуси - грайливі та неболючі, але коли ви будете дразнити або забирати їжу у єнота, то він може всадити в руку всі свої зубки). Вони вміють відкривати двері, холодильники, шафу і т.д. Лазять всюди, де їм захочеться. Ці тваринки дуже вперті. Якщо вони захочуть щось зробити, то обов'язково це зроблять. Коли їм стає скучно, то починають бігати по всій кімнаті. Єнотики не сидять на місці, вони постійно щось роблять, тому за ними потрібно дивитися, як за малими дітками. Ви повинні мати безліч часу на ігри з пухнастиками, бо вони не люблять бути на одинці.Тому якщо захочете заводити єнотика, то добре подумайте чи потрібно вам це, — зазначила дівчина. 

Вибір читачів за тиждень

Відео