Кількість Таніних підписників перевищує половину населення Тернополя (фото)

Znimok-ekrana-2017-04-28-o-19.05.08-600x602 (2)

Підписників у блогера Тані Пренткович майже стільки, як половина населення Тернополя. Всім відома за хештегом #танічка_господинька мама Івана разом із чоловіком відкрила Тайгер і  встигає все. Я поспілкувалась з Танею і взнала, що вона робить щоб бути такою класною, повідомляє milestone.

Займаюсь спортом не лише для тіла але і для здоров’я. Ідеально починати день з планки. В результаті: міцна спина, підтянутий живіт і хороший настрій на цілий день.

Слідкую за своїм харчуванням: їм правильне солодке та п’ю багато води. Обов’язково 2 склянки наніч. А якщо я забуваю — завжди нагадає чоловік.

Доробляю речі до кінця. Справи по роботі чи спілкування з підписниками — люблю починати кожен день із справ нових, а не «вчорашніх».

Прислухаюсь до інших. Часто навколишні можуть підказати багато думок, які в результаті приведуть мене до правильного рішення чи ідеї, яку так шукаю.

Фільтрую думки оточуючих і зосереджуюсь на позитиві. Це напевно наша особливість нашої ментальності — думати про те, що думають про тебе інші. Я вчусь брати до уваги лише конструктив та завжди думати про хороше.

Пробую щось нове – подорожі в країни чи заснування своєї справи. Навчання в Польщі мені дало самостійність і впевненість в собі. Це особливий досвід який навчив не боятись слідувати серцю.

Важливе натхнення і мотивація. У мене творча робота і важливо мати джерело настрою. У нас воно є – маленьке і симпатичне. Має ім’я Іван.

∼ DON’TS ∼

Не відкладаю рішення на потім. Якщо є ідея і ти в неї віриш – одразу потрібно втілювати її в життя. Ми думали про це на фестивалях, коли Тайгер був лише в планах. Висновок – варто вірити в свою справу а події складуться так, як треба вам.

Важливо тримати у всьому баланс: я не використовую лише свої вподобання в бізнесі. Але також не підлаштовуюсь під масові правила про які говорять усі.

Разом із чоловіком не вживаємо алкоголь більше 5 років. Підставою для цього є бажання бути більш активними та використовувати час з користю. Також я не їм цукру. З цих причин виник популярний хештег в інстаграмі #танічка_господинька з рецептами правильного харчування.

Не соромлюсь користуватись допомогою рідних. Я даю собі час для відпочинку від обов’язків мами, адже спокійна мама — спокійна дитина. І важливо пам’ятати, що бабуся також хоче побавитись з внуком.

Не економлю на подорожах, адже вони – складова здоров’я. І не боюсь дітям показувати світ. Зміна середовища йде усім тільки на користь. Ми подорожуємо, щоб з’являлись нові ідеї і усім це рекомендую.

Інстаграм Тані: tanyaprentkovych

Вибір читачів за тиждень

Відео