Сцена у вигляді рингу, 400-метрова ковбаса та великий концерт: організатори оприлюднили програму фестивалю «Тернопільська брама»

програма (1)

Вже найближчими вихідними 5-7 травня на Театральному майдані Тернополя пройде І фестиваль локальної їжі та культури «Тернопільська БРАМА». На фестивалі організатори обіцяють поставити музичну сцену у вигляді рингу, пригощати присутніх 400-метровою ковбасою, а також частувати першим місцевим напоєм – «Тернівкою».

«Музична сцена буде розміщена у центрі Театрального майдану та відкрита з усіх сторін, тобто у вигляді рингу. У Тернополі такого формату сцени ще не робив ніхто, - розповідає один з організаторів Руслан Миронов. - На сцені виступатимуть цікаві артисти –фіналісти Євробачення «Сальто назад», учасники шоу Х-фактор «The Hypnotunez», місцевий колектив Los Colorados та багато інших».

На окрему увагу заслуговує оформлення самої локації фестивалю. Будиночки на центральній площі перетворяться на живу галерею у вигляді старих пам’яток архітектури, які уже зникли або дуже пошкоджені. Зокрема, на стінах будиночків з’являться вулиця Сагайдачного, старий Залізний вокзал, пам’ятник Міцкевичу, тощо.  Зустрічатиме на вході гостей 7-метрова брама, яку будують зі скляних пляшок.

Частуватимуть присутніх рекордною 400-метровою ковбасою та новим продуктом – пайдою, а також обіцяють організатори презентувати новий місцевий колоритний напій «Тернівка».

«Ми працюємо над створенням позитивного іміджу Тернополя, щоб наше місто було впізнаване на просторах України, щоб сюди їхали туристи», - додає організатор.

unnamed
unnamed

програма (3)
програма (3)

Вибір читачів за тиждень

Відео