Що зібрало дебатерів з цілої України у Тернополі? (відео)

MVI_0956.00_01_52_04.Still002

Впродовж трьох днів у Тернопільському національному педагогічному університеті проходитиме чемпіонат України з дебатів, який організовує «Федерація дебатів України». Учасникам заходу необхідно пройти 7 відбіркових раундів, щоб потрапити до півфіналу, а згодом і до фіналу.

Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Федерація дебатів України» була заснована 7 травня 2011 року. Вона має на меті розвиток інтелектуального потенціалу молоді, як фундаменту суспільства за допомогою унікальної технології «дебати».

Цих три дня ми організовуємо чемпіонат України з дебатів, а це означає те, що місто Тернопіль приймає всеукраїнський захід, котрий розрахований на 90 учасників з усієї України. Це учасники, котрі попередньо пройшли відбіркові етапи, - розповідає Ростислав Барабаш, віце-президент «Федерації дебатів України». - Вцілому ми очікуємо від міста Тернополя високого рівня зустрічі, приємної погоди, тепла, добра, позитиву і того всього, що може нам дати Західна Україна.

Сьогодні представники цілеспрямованої, патріотичної та соціально активної молоді завітали до Тернополя. Цього року учасниками чемпіонату стали понад 100 дебатерів з усієї України.

Це така подія року в дебатному світі, тому, що сюди приїжджають тільки ті, хто пройшов кваліфікацію, - ділиться Антон Євтушок, очільник відділення організації федерації дебатів в Луцьку. – Треба дойти до фіналу великого Всеукраїнського дебатного турніру, або перемогти у малому Всеукраїнському дебатному турнірі для того, щоб отримати те, що ми називаємо квиток на ЧУД.

До участі у Чемпіонаті України 2017 допустили дебатерів, визначених у Реєстрі осіб, які мають квитки на ЧУД-2017 (фіналісти та переможці етапів ЧУДу).

[embed]https://youtu.be/O00VEybdHm4[/embed]

Відео: Богдан КОЛЕСОВ

Вибір читачів за тиждень

Відео