Потужна техніка ремонтує дорогу до рідного села Героя Небесної сотні (фото)

3

Наймолодшому із загиблих під час Революції Гідності, Назару Войтовичу, було лише 17. Снайперська куля обірвала життя юнака, коли той був лише другий день на Майдані.

Уродженець села Травневе, Збаразького району був єдиною дитиною в батьків. 2 червня 2017 року йому могло б виповнитися 21 рік.

Служба автомобільних доріг у Тернопільській області на знак пошани до односельців та рідних Героя України на минулому тижні замовила ремонт автошляху місцевого значення Травневе-Стриївка. Працівники та техніка Збаразького, Лановецького, Підволочиського райавтодорів, Великоберезовицької та Тернопільської дорожньо-експлуатаційної дільниці щодня ліквідовують ямковість на 9 кілометрах.

Минулого року на замовлення Служби також було розпочато ремонт у самому селі Назара Войтовича – Травневому.

«Ми від усього серця співчуваємо рідним усіх загиблих в Революції Гідності. Як балансоутримувач доріг, єдине, що ми можемо зробити, – полегшити проїзд до місць поховань Героїв.  У цьому році першочерговою ціллю стала дорога до рідного села Назара Войтовича. Втім, ми докладемо максимальних зусиль, аби отримати фінансування на ремонт автошляхів і до сіл інших уродженців Тернопільщини, котрі полягли на Майдані», – коментує начальник Служби автомобільних доріг області Богдан Юлик.

2
2

1
1

Вибір читачів за тиждень

Відео