Що чекає тернополян на вихідних?

unnamed (12)

Фестиваль «Пивний кухоль», «Наукові пікніки» та ще багато чого іншого зможуть відвідати цими вихідними тернополяни.

20 травня на вас чекає:

Пивний фестиваль пройде в місті Тернополі 19-20-21 травня 2017 року в Парку імені Т.Г. Шевченка. Святкуємо Дні Європи разом. Безліч цікавих конкурсів, представлення кращих пивоварень України а також продаж пива та закусок.  Це свято у стилі європейських традицій, концепція якого запозичена з таких фестивалів, як Октоберфест, які є вагомою частиною європейської ідентичності.

У цьоготижневі активні вихідні тернополяни зможуть додати ще один захід. 20 травня відбудеться турнір з канополо «Тернополо» 2-ий етап кубка України з канополо. Початок о 10.00.

Усіх шанувальників мистецтва танцю запрошують на обласний фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва «Тернопільська танцювальна весна» (сучасна хореографія). Захід відбудеться 20 травня 2017 року в ПК «Березіль» (Тернопіль).Телефони для довідок (0352) 25 44 31, тел / факс 25 28 75, (067) 270 20 29 - Горбунова Ліна.

21 травня на вас чекає:

«Наукові пікніки» відбудуться на Театральний майдані о 12.00

21 травня у Тернополі відбудуться змагання на воді «Троє в каноє», участь у яких зможе взяти практично кожен бажаючий незважаючи на вік . Початок о 10.00. Перегони проводитимуться у категоріях «бувалі», «аматори», «тато, мама і я» (сім'я). Для реєстрації заповніть АНКЕТУ .

Біля Тернопільського історико-меморіального музею політичних в'язнів, вул.Коперника, о 14.30 відбудуться заходи з нагоди 80-х роковин Великого терору – масових політичних репресій 1937-1938 років в Україні та Дня Героїв.

Намилуватись неймовірною українською вишивкою тернополяни зможуть до кінця травня. Виставка від вишивальниць Школи борщівської народної сорочки буде проходити у Етно-центрі Тернопільської бібліотеки для дорослих №4(бульв. Д. Галицького). Крім вишивки будуть представлені прикраси та вироби ручної роботи. Прийти та поглянути на вироби майстринь можна щодня, окрім суботи, з 10.00 до 18.00. Вхід вільний!

Пивний фестиваль пройде в місті Тернополі 19-20-21 травня 2017 року в Парку імені Т.Г. Шевченка. Святкуємо Дні Європи разом. Безліч цікавих конкурсів, представлення кращих пивоварень України а також продаж пива та закусок.  Це свято у стилі європейських традицій, концепція якого запозичена з таких фестивалів як Октоберфест, які є вагомою частиною європейської ідентичності.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео